AHABER

Haberleşme Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 39.4 MB
  • Sürüm 4.12
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik

AHABER indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

IOS mobil cihazınız sayesinde gündeme dair tüm haber içeriklerine A Haber uygulama farkı ile ulaşabilirsiniz. Türkiye?nin ilk HD haber kanalı A Haber?in mobil uygulaması, politikadan sanata, ekonomiden spora hayatın her alanından haberleri okuruyla buluşturuyor. Haber akışını cep telefonunuzdan anında bildirimler ile takip etmeniz mümkündür. 

Haberin kanalı sloganıyla yola çıkan, anında haber anlayışı ile doğru ve tarafsız habercilik ilkelerinden ödün vermeyen A Haber?in mobil uygulaması, gündemdeki gelişmeleri anbean okurlarına aktarıyor. Gündemden uzak kalmamak adına uygulamadan faydalanabilirsiniz. HD kalitesindeki canlı yayını, A Haber'e özel röportajları, programları, analizleri, portreleri; son dakika haberleri, köşe yazıları, gündem, ekonomi, spor, magazin, teknoloji ve diğer tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz.

Uygulama sayesinde mobil cihazınızı hem daha verimli kullanın hemde gündeme dair tüm içerikleri cep telefonunuzdan kolaylıkla takip edin. Kullanım kolaylığının ön planda tutulduğu uygulamada, anlık bildirimlerle flaş gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz. Böylelikle hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz hem de olan bitenden anında haberdar olmuş olursunuz. 

AHABER indir